Torsdag it is.

Hej! Nu var det ett tag sedan sist (som jag förövrigt alltid skriver nu för tiden) haha. Har hunnit plugga massor och är snart klar med demenskursen, jag och Emil har skaffat gymkort ett år framöver och hunnit träna två gånger denna veckan, 1 timmes - pass så det känns otroligt bra! Dessutom har jag hunnit jobba och tjänat pengar som jag verkligen behöver. Denna veckan har varit väldigt tung och jag har varit omotiverad mest hela tiden. Det har varit mycket tjafs i skolan och jag börjar bli less på att hela tiden lyssna på massa negativt skit som jag egentligen inte ens bryr mig om. Jag är på skolan för att gå klart utbildningen och inget annat. Punkt. Idag har jag jobbat hela dagen och det har varit så kul. Älskar att åka iväg och jobba tidigt på morgonen då det inte händer så ofta längre. Ikväll är jag hemma hos mamma och pappa, och de har bjudit på grillat till middag och nu ligger alla framför tvn och slappar. Snart ska jag färga håret och göra iordning inför morgondagen då det vankas halloweenfest för min del. Vad jag ska vara får ni se i ett annat inlägg. Hoppas bara att jag mår bra imorgon så jag kan följa med ut!
 
Imorgon går jag skola till tolv och sedan åker jag och Emil och tränar armar och axlar. Sedan är vi bjudna på middag hos hans pappa och sedan blir det raka vägen hem och förfesta mest troligt. Så det blir kort sagt en väldigt fartfylld fredag för min del. På lördag ska vi försöka rensa i förrådet och isolera källaren så vi inte eldar åt kråkorna. Ska även försöka börja baka lite smått inför julen samt att jag ska försöka hinna med att storstäda huset på söndag om inte Gabriel hinner göra det imorgon. Får se! Nästa vecka har jag lite smått och gott inplanerat och det känns skönt att få någon rutin som man följer på veckorna. Jag och Emil har lagt upp det så att vi tränar tre gånger i veckan om det hinns med, ibland har jag mycket plugg och ibland jobbar jag så det beror på hur det ser ut för min del. Jag är i varjefall jätteglad över att vi kan börja göra saker tillsammans igen och det är kul att se att Emil börjar bli bättre och bättre i foten. Lägesrapporten just nu är att han kan gå med en krycka och till och med utan ibland. Dock har han fortfarande ingen känsel under foten och har han foten nedåt för länge så sväller den och det gör ont. Men det går framåt iallafall!
 
Annars då? Jag har kanske tänkt öppna min träningsblogg igen för att försöka skilja lite på min träning och mitt vardagliga liv. Det känns som att det är något som hör hemma på en annan blogg men får se hur jag lägger upp det hela. Vi kommer gå helhjärtat inför detta och resultaten kommer ni få se så småning om, från både mig och Emil om han tillåter det så att säga haha. Ska försöka klippa ihop en video där jag visar hur jag brukar lägga upp mina träningspass, om det låter bra? Och vad tycker ni om att jag öppnar en träningsblogg? Är det bättre att jag skriver om träningen här eller på en annan blogg? Jättetacksam för svar! Kram. ♥
 
0 KOMMENTARER >