Negativt tänkande.

 
Under 2013 möttes jag av en hel del motgångar som gjorde att jag sedan dess har hamnat i en nedåtgående tankespiral. Det är som att de negativa tankarna dominerar helt och hållet över mig. Det har blivit så att mitt negativa tankemönster har lagt sig som ett lock över min kreativitet och mitt idéskapande, vilket gör att det blir svårt att skapa något positivt. Jag har verkligen försökt tänka mer positivt men det är ändå så att jag hamnar i samma onda cirkel om och om igen. 
 
Dock kan det bero på att jag fortfarande knaprar antidepressiv medicin sedan förra årets incident. (och nej, det är inget jag skäms över att berätta) Jag började på 100 MG och nu ligger jag på 50 MG vilket har medfört en del trötthet och så vidare, med tanke på att jag håller på att trappa ut medicinen, eftersom det är något jag inte ska äta hela livet ut. Och för er som inte riktigt förstår vad antidepressiv medicin gör, så här är det: Medicinen lyfter upp en till ytan kort sagt, den hjälper dig att orka ta dig igenom dagarna och när man då trappar ut medicinen så försvinner den styrkan som lyckats hålla en ovan ytan. Så då är det lätt hänt att man får biverkningar och kan verka väldigt trött och bitter. 
 
Så det kan mycket väl vara en utav anledningarna. Om det nu ens finns någon fler anledning. Det är något jag inte kan komma till underfund med riktigt. Jag ska hädanefter försöka tänka så positivt jag bara kan och verkligen förhindra mig själv då de negativa tankarna kommer krypandes. Det är som sagt inte bara jag som drabbas utav detta, utan även familj, vänner och pojkvän. Jag är kort sagt någon jag inte riktigt vill vara. Jag är egentligen en jättepositiv tjej som ofta vill hitta på roliga saker, men just nu så är det något som inte står rätt till i mitt liv. Nu ska jag bannemig få ordning på mig själv och mitt mående - innan jag går under av tristess. 
0 KOMMENTARER >